Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunsteg med bagte rodfrugter

Kalkunsteg med bagte rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mathias Iversen

Indsendt :





Ingredienser:
 Rodfrugter:
4 Bage kartofler
1 Knoldselleri
2 Rødbeder
3 Gulerødder
 
 Kalkunsteg:
1 Kalkunbryst
2 pk.Bacon
2 Hvidløg
1 dl.Soltørrede tomater
1 ps.Pinjekerner
1 Håndfuld Persille
1 Håndfuld Basilikum
 
 Sauce:
2.5 dl.Fløde
1 Løg
2 Fedhvidløg
2 Forårsløg
1 grøn peberfrugt
1 dl.Hvidvin
 


Opskrift:

Kalkunsteg:
Rist pinjekernerne. Tag Hvidløg, Soltørrede tomater, Persille,
Basilikum og Pinjekerner sammen med ca. 1/2 dl olie og blend det.
Massen skulle gerne minde i konsistens om en pesto.
Skær kalkunbrystet igennem på midten, så der er en øvre og en nedre halvdel.
Fordel massen som en pølse oven på den nederste halvdel.
Lig den øverste halvdel omvendt på igen.

Tag godt med plast film frem og fordel den over et skærebræt. Lig bacon ud på filmen og placer brystet oven på, pak så baconen rundt om og dæk eventuelle huller.
Rul derefter filmen rundt om brystet så stramt som muligt, tag fat i kanterne på filmen og 'rul' brystet over skærebrættet så filmen strammes. Når filmen sidder godt på brystet, nedsænkes denne i en gryde med kogende vand, hvor den skal koges i ca. 45 minutter.

Tag den herefter på og placer den på en ovnrist, hvor det skal hvile imens rodfrugterne forberedes.

Rodfrugter:
Skær alle rodfrugterne ud i lige store terninger, put det i en skål og fordel olie ligeligt over dem. Put dem i et lag på en bageplade og sæt det i ovnen sammen med bryststegen.
220*grader varmluft, stegen øverst indtil baconen er brunet, byt derefter plads.

Sauce:
Rist grøntsagerne i lidt olie, når de er gyldne tilsætten vinen. Når duften af alkohol aftager kan fløden tilsættes. Lad saucen koge op en enkelt gang og smag derefter til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12376 gange,
og udskrevet 193 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu