Sorte gryde 05
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mathias Iversen Indsendt : Red : |
|
|
Svits kødet i neutralt smagende olie i en dyb gryde.
Hak løgene og skær gulerødderne i skiver. Når kødet er brunet tilsættes løg og gulerødder. Lad løgene blive gyldne og tilsæt derefter snapsen og kaffen. Lad alkoholen fordampe og tilsæt derefter vandet og laurbær bladene. Lad retten koge i 1-2 timer med låg og tag derefter låget af og lad retten koge i 1 time mere. Tilsæt fløde og smag til med salt og pepper, fjern evt. laurbær bladene. Når retten er kogt op er den klar til servering. Tips: Meget smagfuld gryderet, kan anbefales med kartoffelmos. |
|
|
Opskriften er vist 8153 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne