Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gryderet for hele familien

Gryderet for hele familien, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Husmoderen

Indsendt :


Gryderet for hele familien, billede 4 Gryderet for hele familien, billede 1 Gryderet for hele familien, billede 2 Gryderet for hele familien, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Skinketern, rå
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Bacon i tern
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
500 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
280 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegning:
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Jævning:
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Varm olie op i en stor gryde. Brun småkødet godt heri, sammen med baconternene. Tilsæt salt, peber, hk. løg, champignon i skiver, peberfrugter i små tern. Lad retten simre ca. 5-10 min sådan.

Tilsæt så vand og de hk. tomater. Nu skal retten simre videre ca. 35 min.

Så tilsætter du fløden, cocktailpølserne og tamatpasta. Lad det koge op og jævn evt. med en maizena blanding.

Smag om du evt. skal bruge mere salt.

Serveres med ris, flutes og grøn salat, og et godt glas rødvin ;-)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (18 stemmer)

Opskriften er vist 82745 gange,
og udskrevet 2094 gange.


Energi:
KJ total 14413 (3431 kcal)
KJ pr. Pers. 1801 (428 kcal)
Vægt ialt 4205 gram
Vægt pr. Pers. 525 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 342 KJ (81 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-01-10 19:15:58
Rigtig velsmagende og god, når man skal have varmen på en kold dag. Super opskrift.


Evelyn   -  2014-04-23 19:19:46
1 karakter fra mig. puha vi kunne virkelig ikke spise det :( for meget tomat smag


L.H.  -  2014-04-23 12:12:00
Denne ret er rigtig god. Jeg brugte stærk paprika og lidt mere som der står i opskriften, kom det i sammen med salt og peber. Mere fløde og mindre vand. Serverede kartoffelmos til. Super ret!!!!!


Christian  -  2012-04-05 14:49:46
Mangler oplysning om hvilken type paprika der skal anvendes og hvornår det skal i


claus stum  -  2012-03-06 06:41:46
der skal mere fløde og mere paprika til


flemse  -  2012-02-01 17:33:58
denne rat "ser" (mangler et foto), men denne ret vil jeg gerne prøve at lave, glæder mig (",)


Lotta  -  2010-10-21 16:37:25
Det er simpelthent den bedste gryderet jeg nogen sinde har smagt! Jeg er gravid med tvillinger, og da jeg havde taget den første bid sparkede de løs... Så jeg tror de nød det... Mine 3 andre børn nød den og min forlovede med :D