Italienske vegetarbøffer

Italienske vegetarbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :

Ingredienser:
300 g.knoldselleri
150 g.gulerødder
2 løg
3 æg
1.5 tsk.salt
1 tsk.oregano
1-2 fedhvidløg
2-3 spsk.Smør
 
Opskrift:
Skyl og skræl selleri og gulerødder Pil løgne Riv alle grønsagerne på et råkostjern eller råkostmaskine Bland grønsagerne i en skål og rør æggene i. Smag til med krydderier og knust hvidløg.

Lad smørret blive brunt på panden og kom grønsagsblandingen på med en ske. Steg grønsagsbøfferne pænt brune på begge sider. Tag dem af efterhånden på et varmt fad. Serveres med groft brød og smør.

Tips:

Skulle man ligge inde med nogle kolde, kogte kartofler kan de udmærket moses og blandes i sammen med de findelte grønsager.


karakterer:
Opskriften er vist 4117 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu