Skyl og skræl selleri og gulerødder
Pil løgne
Riv alle grønsagerne på et råkostjern eller råkostmaskine
Bland grønsagerne i en skål og rør æggene i.
Smag til med krydderier og knust hvidløg.
Lad smørret blive brunt på panden og kom grønsagsblandingen på med en ske.
Steg grønsagsbøfferne pænt brune på begge sider.
Tag dem af efterhånden på et varmt fad.
Serveres med groft brød og smør.
Tips:
Skulle man ligge inde med nogle kolde, kogte kartofler kan de udmærket moses og blandes i sammen med de findelte grønsager.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3920 gange, og udskrevet 86 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider