Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italienske vegetarbøffer

Italienske vegetarbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.knoldselleri
150 g.gulerødder
2 løg
3 æg
1.5 tsk.salt
1 tsk.oregano
1-2 fedhvidløg
2-3 spsk.Smør
 


Opskrift:

Skyl og skræl selleri og gulerødder Pil løgne Riv alle grønsagerne på et råkostjern eller råkostmaskine Bland grønsagerne i en skål og rør æggene i. Smag til med krydderier og knust hvidløg.

Lad smørret blive brunt på panden og kom grønsagsblandingen på med en ske. Steg grønsagsbøfferne pænt brune på begge sider. Tag dem af efterhånden på et varmt fad. Serveres med groft brød og smør.

Tips:

Skulle man ligge inde med nogle kolde, kogte kartofler kan de udmærket moses og blandes i sammen med de findelte grønsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3290 gange,
og udskrevet 53 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu