CIABATTABRØD ELLER ITALIENSK LAND BRØD6-8 SKIVER CIABATTABRØD ELLER ITALIENSK LAND BRØD
3+2
SPSK.
OLIVENOLIE3+2 SPSK. OLIVENOLIE
2
FED
HVIDLØG2 FED HVIDLØG
1
POTTE
BASILIKUM ELLER MYNTE1 POTTE BASILIKUM ELLER MYNTE
0.5
TSK.
SALTLGER0.5 TSK. SALTLGER
FRISKKVÆRNET SORT PEBER FRISKKVÆRNET SORT PEBER
Opskrift:
1. STEG BRØDSKIVERNE I OLIVENOLIE, OG GNID MED HVIDLØGSFED.
2. SKÆRTOMATERNE I SMÅ TERN.HAK BASILIKUM ELLER MYNTE GROFT. BLAND MED TOMATER, OLIE, SALT OG PEBER I EN SKÆL
3. FORDELTOMATBLADINGEN PÅ BRØDSKIVERNE LIGE FØR SERVERING. PYNT MED FRISTE KRYDDERURTER
Tips:
FØR DU GÅR I GANG!
VÆLG GODT MODNE TOMATER, GERNE BØFTOMATER TIL BRØDET.