Bruschetta
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Lisbeth Lindblad Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær brødet i skiver på ca. 1½ cm og pensl dem med olien. Kom dem i ovnen ca. 5-10 min på 200 grader C. alm. ovn.
Del tomaterne i kvarte og fjern kernerne som kassers. Hak tomatkødet og basilium fint og bland det med presset hvidløg. Lad blandingen stå ca. 5-10 minutter og hæld så væsken fra som kommer fra tomaterne. Kom blandingen på brødet og drys ost ovenpå. Kom i ovnen igen ca 5-10 minutter. |
|
Opskriften er vist 390521 gange,
og udskrevet 6981 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Aase - 2021-07-08 13:50:18 Hej. Skal der ikke salt og peber i og kan jeg lave brødet dagen før? Lisbeth - 2020-08-09 14:13:31 Super lækkert, dejlig sprøde, bliver min favorit 🤣 Cassandra - 2020-04-05 21:25:08 Elsker det Pultz - 2016-09-19 20:22:11 kan de spises kolde, når der er ost på??? Tænker på, hvor længe før, man kan lave dem, inden gæsterne, 64 stk, kommer😊 Celina - 2016-09-02 16:59:58 Det smager rigtigt lækkert! - 2011-12-09 00:22:45 Hvor meget er et bundt basilikum ca? kwj - 2011-09-23 10:25:04 Det bliver bedst hvia man hakker tomater osv og blander det dagen før, så det kan stå og trække i køleskabet, det giver en rigtig god smag Anita - 2010-03-27 16:08:41 1/7 2009. God opskrift. Brugte dog ikke så meget basilikum. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne