Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastaret med champignonsauce

Pastaret med champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-8 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Camilla

Indsendt :





Ingredienser:
1 bk.bacon
1 bk.skinkestrimler
1 bk.cocktailpølser
500 g.pastaskruer
3 poserchampingnonsause fra KNORR
1 l.mælk
1 ps.revet ost
2 spsk.smør
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader.
Svits pølser, bacon og skinke på en pande.
Kog pastaskruer som vist på posen.
Hældesop i et ildfast fad.
Lav champignonsuace som anvist på pakken.
Hæld det over pastaen og fordel det revne ost ovenpå.


Tips:

Pastaretten er færdig når osten er gylden!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4097 gange,
og udskrevet 43 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-03-01 16:03:50
omg sauce fra knorr,m hvad med at lave det selv sidney lee lol lol lol


Camilla  -  2010-10-08 14:57:31
Kom gerne 2 fede hvidløg i, når du svitser kødet :)