Indbagt pizza med skinke og spinat

Indbagt pizza med skinke og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 4 Pers
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : sabina_mad

Indsendt :     
Indbagt pizza med skinke og spinat, billede 4 Indbagt pizza med skinke og spinat, billede 1 Indbagt pizza med skinke og spinat, billede 2 Indbagt pizza med skinke og spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
10 gram Gær, frisk
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

225 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
125 gram Pastaskaller (Gnocchi)
   
225 gram Helbladet spinat, frost
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 pk. Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
2.5 dl Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt og olie. Kom melet i lidt efter lidt og ælt til en jævn og smidig dej.

Stil til hævning 1-1½ time

Kog pastaen. Tø spinaten op i kogende vand og tryk det fri for væde.

Hak champignoner, løg og hvidløg. Svits det i en gryde med salt og peber, og tilsæt bagefter skinkestrimler og spinat. Derefter tilsættes pasta og fløde rørt op med hvedemel. Smag evt. til med mere salt og peber.

Del dejen i 4 dele og form til runde boller. Rul ud til tynde pandekager. Fordel fyldet på den ene halvdel af hver pandekage, og luk den anden halvdel hen over. Tryk lukningen med en gaffel så den slutter tæt.

Pensl med æg.

Bages i ovnen i ca. 15 min ved 200 grader.

Tips:

Man kan evt tilsætte lidt ost over fyldet inden man lukker pizzaen.





karakterer:
Opskriften er vist 19666 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10278 (2447 kcal)
KJ pr. Pers 2569 (611 kcal)
Vægt ialt 1609 gram
Vægt pr. Pers 402 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 638 KJ (152 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 29.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu