Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vanillebudding med frugtsovs

Vanillebudding med frugtsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Vanillebudding med frugtsovs, billede 4 Vanillebudding med frugtsovs, billede 1 Vanillebudding med frugtsovs, billede 2 Vanillebudding med frugtsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
 
  Saftsovs:
1.5 dl. Solbærsaft. sød. koncentreret
2.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   


Opskrift:

Maizena og vanillesukker røres med 1 dl. af mælken til en jævning.

Resten af mælken og sukkeret koges op.

Maizenajævningen tilsættes den kogende mælk under omrøring.

Hældes i en skål og køles af.

Saftsovs:
Hæld saft, vand og kartoffelmel i en kasserolle og lad det koge op under stadig omrøring. Lad sovsen køle lidt inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (30 stemmer)

Opskriften er vist 24280 gange,
og udskrevet 341 gange.


Energi:
KJ total 5047 (1201 kcal)
KJ pr. Pers. 1261 (300 kcal)
Vægt ialt 1308 gram
Vægt pr. Pers. 327 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 15.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-11-09 12:29:32
Skal der ikke æg i budding - jeg spørger bare?


Susanne40  -  2012-01-29 19:17:48
Brugte sødmælk og en god sjat piskefløde, maizena skefulde skal være med top (!) for ellers bliver det lidt tyndt. Smagen virkelig god! Jeg tilsatte også et par dråber gul frugtfarve for at få lidt mere kulør på desserten.