Vaniljebudding med frugtsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
8 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Saftsovs:
1.5 dl. Solbærsaft. sød. koncentreret 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Energi:
KJ total 4911 (1169 kcal)
KJ pr. Pers. 1227 (292 kcal)
Vægt ialt 1300 gram
Vægt pr. Pers. 325 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 377 KJ (89 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)