Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karry-kål

Karry-kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
1 hvidkål
4-5 gulerødder
3 spsk.salt
0.5 spsk.peber
5-6 kartofler
 vand
2-3 spsk.karry
2-300 g.hakket oksekød
 


Opskrift:

svits kødet i en stor gryde.
snit kål, kartofler og gulerødder groft (efter behag.)kom det hele i gryden og tilsæt vand, så det dækker halvt indhold i gryden og tilsæt salt, peber og karry.
lad det småkoge i ca 20 min. ( alt efter hvor groft det er snittet.) færdigt når grønsagerne er kogt( dog skal det stadig være sprøde)

Tips:

man kan også tilsætte porre







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4421 gange,
og udskrevet 64 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu