Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingekød i karry

Kyllingekød i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katrine B

Indsendt :





Ingredienser:
450 g.kyllingebryst
2 spsk.olie
1 spsk.karry
 
2 fedhvidløg
0.5 ds.kokosmælk
1 dl.hønsebouillon
1 rødløg
1 gulerod
0.5 squash
1/5 porrer
1 spsk.peanuts
1 spsk.citronsaft
 


Opskrift:

1. Skær kødet i tynde strimler. (sæt det i køleskabet.
2. Skræl guleroden, pil løgene, rens porren og skyld squashen.
3. Skær alle grønsagerne i julienne.
4. Svits kødet i hed olie ved kraftig varme i en gryde/wok.
5. Tilsæt karry og presset hvidløg og svits et minut.
6. Tilsæt alle grønsagerne, de hårdeste først og så fremdeles.
7. Tilsæt kokosmælk og hønsebouillon, lad retten koge ca. 5 min.
8. Til sidst smages til med citronsaft, sukker, salt og peber, evt. mere karry.


Peanuts drysses på når retten er færdig, lige inden man spiser, evt. blandes i retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (23 stemmer)

Opskriften er vist 13567 gange,
og udskrevet 215 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Katrine B  -  2010-09-25 14:53:38
Der bruges ris til.