Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks i sauce med pasta

Laks i sauce med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mette Hjørringgaard

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.fersk laks
300 g.pastaskruer
25 g.margarine
100 g.ost
5 dl.mælk
3 dl.hvedemel
0.5 dl.dild
1 tsk.tomatpure
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær laksen i tern ca 1x1 cm. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Tag en gryde og smelt margarinen. tilsæt mel, mælk kog og tilsæt derefter osten. hvis konsistensen er for tyk, kan der tilsættes vand. tilsæt derefter hakket dild, tomatpure og derefter laksen. kog i 5 minutter. smabg til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9728 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jacob  -  2011-06-23 19:27:35
Til alle der prøver denne opskrift: IKKE BRUG 3 DL MEL!!! max 3 spsk! Den bliver alt for melet og tyk og gær-agtig, med så meget mel! Og drys melet i gryden...


Mette  -  2011-04-14 15:28:09
3 spsk mel skal der stå, istedet for 3 dl.