Pasta med citron og krabbe
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen i rigeligt vand med salt, indtil den er al dente. De tager kun nogle få minutter, så du skal være klar med det andet, når pastaen er klar.
Samtidig kommes fløde, citronskal, peber, peberkorn og et godt nip havsalt i en lille gryde. Varm langsomt op og kog ind til en fjerdedel. Når pastaen er næsten færdig, tilsættes krabbekødet flødesovsen. Lad det simre et par minutter mere, tilsæt persille og smag til. Hæld vandet fra pastaen, vip den op i en varm serveringsskål og hæld krabbesaucen over. Vend det hele rundt og server straks i varme pastaskåle Pynt evt. med krabbeklør. Tips: 4 portioner som forret 2 portioner som hovedret |
|
|
Opskriften er vist 7941 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Norfe - 2016-06-18 11:36:06 Nej undskyld mig, det smager jo bare af grøn peber, og jeg havde endda bare brugt dessertske til opmålingen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne