Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med citron og krabbe

Pasta med citron og krabbe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4/2 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.pasta (f.eks fettuccine eller linguine
 salt
3 dl.kaffe- eller madlavningsfløde
 Revet skal af 2 usprøjtede citroner
 Friskkværnet sort peber
3 spsk.grønne peberkorn, fri for væde
 Havsalt
250 g.frisk krabbekød (jomfruhummerhaler kan også bruges)
2 spsk.hakket bredbladet persille
 
 Sauterede krabbeklør/jomfruhummerhaler til pynt (valgfrit)
 


Opskrift:

Kog pastaen i rigeligt vand med salt, indtil den er al dente. De tager kun nogle få minutter, så du skal være klar med det andet, når pastaen er klar.

Samtidig kommes fløde, citronskal, peber, peberkorn og et godt nip havsalt i en lille gryde. Varm langsomt op og kog ind til en fjerdedel.

Når pastaen er næsten færdig, tilsættes krabbekødet flødesovsen. Lad det simre et par minutter mere, tilsæt persille og smag til.

Hæld vandet fra pastaen, vip den op i en varm serveringsskål og hæld krabbesaucen over. Vend det hele rundt og server straks i varme pastaskåle Pynt evt. med krabbeklør.

Tips:

4 portioner som forret 2 portioner som hovedret




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5800 gange,
og udskrevet 51 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans Norfe  -  2016-06-18 11:36:06
Nej undskyld mig, det smager jo bare af grøn peber, og jeg havde endda bare brugt dessertske til opmålingen