Nynnes oksegryde

Nynnes oksegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : nynne24

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksekød i strimler
 lidtmargarine
 vand
1-2 løg
1 bk.champignon
150 g.bacon i skiver
1 Mornaysauce
250 ml.fløde
2 spsk.sød fransk sennep
 paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
svits oksestrimler og løg i margarinen.
hæld vand ved så det lige dækker kødet, og lad det stå og simre i en time. rens champignon og skær dem ud i halve. steg baconen sprød.
når kødet har fået en time, hælder du bacon fedtet fra panden over til kødet, og champignon. hæld mornaysauce og fløde i, krydr med fransk sennep, paprika, salt og peber. lad det koge 5 min. lige inden servering brækker du baconen i lidt mindre stykker og kommer i.
evt. hælde maizena i hvis der ønskes en tykkere sovs.
og evt. lidt kulør i.

Tips:

Serveres med frisk bånd pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 10458 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu