Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nynnes oksegryde

Nynnes oksegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : nynne24

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.oksekød i strimler
 lidtmargarine
 vand
1-2 løg
1 bk.champignon
150 g.bacon i skiver
1 mornaysauce
250 ml.fløde
2 spks.sød fransk sennep
 paprika
 salt
 peber
 


Opskrift:

svits oksestrimler og løg i margarinen.
hæld vand ved så det lige dækker kødet, og lad det stå og simre i en time.rens champignon og skær dem ud i halve. steg baconen sprød.
når kødet har fået en time, hælder du bacon fedtet fra pandenen over til kødet, og champignon. hæld mornaysauce og fløde i, kryder med fransk sennep, paprika, salt og peber. lad det koge 5 min. lige inden severing brækker du baconen i lidt mindre stykker og kommer i.
evt, hælde maizena i hvis der ønskes en tykkere sovs.
og evt lidt kulør i.

Tips:

severes med frisk bånd pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7508 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu