svits oksestrimler og løg i margarinen.
hæld vand ved så det lige dækker kødet, og lad det stå og simre i en time.rens champignon og skær dem ud i halve. steg baconen sprød.
når kødet har fået en time, hælder du bacon fedtet fra pandenen over til kødet, og champignon. hæld mornaysauce og fløde i, kryder med fransk sennep, paprika, salt og peber. lad det koge 5 min. lige inden severing brækker du baconen i lidt mindre stykker og kommer i.
evt, hælde maizena i hvis der ønskes en tykkere sovs.
og evt lidt kulør i.
Tips:
severes med frisk bånd pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8497 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider