citron revet skal heraf0.5 citron revet skal heraf
Lidt kardemomme Lidt kardemomme
Opskrift:
Kog mælken op, tilsæt makaronien og lad det koge i 20 minutter.
Rør margarinen og salt i og stil det til afkøling.
Rør æggeblommerne med sukker, mel, mannagryn, revet citronskal og kardemomme og vend blandingen i de afkølede makaronier.
Pisk hviderne stive og vend dem i.
Hæld blandingen i et smurt og raspstrøet gratinfad med låg og kog det i vandbad i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i 1 time og server med saftsovs.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4289 gange, og udskrevet 57 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider