Makaronnibudding

Makaronnibudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Makaronnibudding, billede 4 Makaronnibudding, billede 1 Makaronnibudding, billede 2 Makaronnibudding, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 dl.Mælk
300 g.makaroni
100 g.margarine
0.5 tsk.Salt
5 æg
3 spsk.Sukker
1 spsk.hvedemel
3 spsk.Mannagryn
0.5 citron revet skal heraf
 Lidt kardemomme
 
Opskrift:
Kog mælken op, tilsæt makaronien og lad det koge i 20 minutter. Rør margarinen og salt i og stil det til afkøling.

Rør æggeblommerne med sukker, mel, mannagryn, revet citronskal og kardemomme og vend blandingen i de afkølede makaronier. Pisk hviderne stive og vend dem i.

Hæld blandingen i et smurt og raspstrøet gratinfad med låg og kog det i vandbad i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i 1 time og server med saftsovs.


karakterer:
Opskriften er vist 4569 gange,
og udskrevet 57 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu