Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Katalansk suppe

Katalansk suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 personer 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Conny

Indsendt :





Ingredienser:
 Spidskål, skåret som til salat
3 hvidløg
1 stor spsk. tomatpure
1 okseboulionterning
5-6 cherrytomater (delt i fire stykker hver)
3-5 drysaf chilli-flager
 Persillerod/pastinak i rynde skiver
 vand
 


Opskrift:

Bland boulion-terningen med knap en halv liter vand, tilsæt tomatpure, og alle andre af ingredienserne koges med samtidig, lad småkoge i nogle minutter. Det er en ren spansk opskrift for husmødre i Spanien, billigt, og meget nemt - og bruges ofte i Spanien til forretter, men med et godt stykke flytes til, lidt smør, kan det også udgøres for en hovedret.
Koster i Dammark, ca 10-12 kroner for 4-8 personer. Det kan ikke gøres nemmere eller billigere for en multi-grøntssagssuppe/hovedret




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3367 gange,
og udskrevet 50 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu