Spidskål, skåret som til salat Spidskål, skåret som til salat
3
hvidløg3 hvidløg
1
stor spsk. tomatpure1 stor spsk. tomatpure
1
okseboulionterning1 okseboulionterning
5-6
cherrytomater (delt i fire stykker hver)5-6 cherrytomater (delt i fire stykker hver)
3-5
drys
af chilli-flager3-5 drys af chilli-flager
Persillerod/pastinak i rynde skiver Persillerod/pastinak i rynde skiver
vand vand
Opskrift:
Bland boulion-terningen med knap en halv liter vand, tilsæt tomatpure, og alle andre af ingredienserne koges med samtidig, lad småkoge i nogle minutter. Det er en ren spansk opskrift for husmødre i Spanien, billigt, og meget nemt - og bruges ofte i Spanien til forretter, men med et godt stykke flytes til, lidt smør, kan det også udgøres for en hovedret.
Koster i Dammark, ca 10-12 kroner for 4-8 personer. Det kan ikke gøres nemmere eller billigere for en multi-grøntssagssuppe/hovedret
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3738 gange, og udskrevet 71 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider