Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Efterårsgryde med kylling og sød chilisovs

Efterårsgryde med kylling og sød chilisovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maria8700

Indsendt :


Efterårsgryde med kylling og sød chilisovs, billede 4 Efterårsgryde med kylling og sød chilisovs, billede 1 Efterårsgryde med kylling og sød chilisovs, billede 2 Efterårsgryde med kylling og sød chilisovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
250 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca 800gram skrællet vægt
200 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
150 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Sød chilisauce
450 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Alle grøntsagerne skæres i passende små stykker. En spiseskefuld olie hældes i en gryde og alle grøntsagerne hældes i. Der røres rundt til bl.a. porrerne er blanke og bløde.

2 bouillonterninger udrøres i 1 dl vand og hældes i gryden.

Kyllingefileterne skæres i strimler som steges på panden i lidt margarine og krydres med salt peber og paprika.

Kyllingestrimlerne røres sammen med grøntsagerne når hvidkålen er mør. Lige inden kyllingen hældes i røres en halv dl sød chilisovs over kyllingestrimlerne.

Retten er færdig når kyllingen er blandet i.

Tips:

Rigtig lækker ret med et lavt kalorieindhold. De enkelte grøntsager kan selvfølgelig udelades eller erstattes efter egen smag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 49032 gange,
og udskrevet 1099 gange.


Energi:
KJ total 5637 (1342 kcal)
KJ pr. Pers. 1409 (335 kcal)
Vægt ialt 2063 gram
Vægt pr. Pers. 515 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 273 KJ (65 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 5.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu