Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lagkagebunde store firkantede

Lagkagebunde store firkantede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Bund 1 Bund
KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Lagkagebunde store firkantede, billede 4 Lagkagebunde store firkantede, billede 1 Lagkagebunde store firkantede, billede 2 Lagkagebunde store firkantede, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.

Hvedemel og bagepulver røres i dejen til en ensartet masse (sigt bagepulveret i hvedemelet).

Klip et stykke bagepapir til så det passer til bradepanden, og smør evt bunden med lidt olie eller flydende margarine, mest for at bagepapiret ikke rutcher rundt mens du breder dejen ud.

Dejen fordeles i et jævnt lag.

Bages ved 240 grader C. alm ovn eller 200 grader C varmluft i ca. 7 minutter midt i ovnen.



Tips:

Vi brugte en 33x38 cm. bradepande.

Bagepapiret skal blive siddende på lagkagebunden indtil den skal samles, så er det nemmere at flytte rundt med den uden den knækker.


Pakket godt ind i plast eller witawrap kan de snildt holde sig et par dage ved stuetemperatur.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (24 stemmer)

Opskriften er vist 220035 gange,
og udskrevet 3668 gange.


Energi:
KJ total 4514 (1074 kcal)
KJ pr. Bund 4514 (1074 kcal)
Vægt ialt 422 gram
Vægt pr. Bund 422 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1068 KJ (254 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 43.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Majbrit  -  2018-06-13 18:45:21
Jeg lavede dejen af 2 gange.


  -  2018-04-20 20:51:34
Jeg fandt ud af at den skal have 10 min. Så bliver den helt perfekt.


Helle  -  2017-02-25 06:30:14
Bruger 1/2 hvedemel halv kartoffelmel det giver et rigtigt godt resultat


Diana Randrup  -  2016-07-16 14:50:17
Jeg laver dem idag men skal først bruge dem imorgen skal de i køleskabet og stå


  -  2016-05-31 14:33:36
brug denne opskrift og lav så en ordentlig omgang marenge som i lægger ovenpå inden den kommer i ovnen, også er det en masse jordbær i skiver blandet med flødeskum som lægges oven på bedste lagkage ever ;)


  -  2016-04-19 18:34:15
Hvor mange bunde bliver der ?


aols  -  2015-08-20 19:15:09
Hej Hvor længe kan lagkagebundene opbevares? og hvor? (fryses)??? mvh Ane


  -  2015-04-16 09:47:02
Kan den fryses?


Per  -  2012-08-19 16:30:13
Jeg har valgt at skrive opskriften til en bund, selvom det jo er mest normalt at bruge 3 bunde til en lagkage. Bunden kan jo også evt. deles i 3, så du får 3 lange strimler lagkagebund. Med 3 bunde vil jeg mene at der er til 20-25 personer.


Rikke  -  2012-08-17 17:59:03
Fantastisk opskrift, manglede dog lidt hjemmelavet vanillesukker,har prøvet længe med andre opskrifter men de er altid kikset. tak for den.!!ps husk ar skære kanterne af inden du lægger dem sammen.


JV  -  2012-08-17 13:16:31
Hvor mange bliver der til pr. portion?