Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingefilet med tomat/flødesovs

Kyllingefilet med tomat/flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Mark

Indsendt :




Ingredienser:
3 store stykker kyllingefileter
 Frisk pasta/Ris
1 løg
0.5 peberfrugt
5-8 champignoner (100-150 gr)
1 tsk.paprika
1 tsk.esdragon (andre urter som basilikum er osse gode)
1 ds.tomatpure
3-4 dl.kyllingefond
2 dl.madlavningsfløde
 Lidt smør til stegning
 


Opskrift:

Skær løg fint ud og steg først et par minutter. Kom derefter champignoner og peberfrugt i. Vend tingene sammen, og sted et minuts tid sammen paprika og basilikum, kom tomatpure ved og herefter kyllingefonden.
Rør det godt ud, og kom så fløden i.

Lad det småkoge 8-10 min, smag til med salt og peber.

Mens det småkoger, koges der den eventuelle pasta eller ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 15373 gange,
og udskrevet 217 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mark  -  2011-02-14 16:45:20
Til Leif. Angående kyllingen er det lidt op til dig selv. Jeg plejer at spise den sammen med som filet. Men har osse med succes skåret den i tern/strimler og vendt op i sovsen. :)


Leif  -  2010-12-25 16:58:39
Hvad skal der ske med kyllingen?


Michelle  -  2010-09-15 20:22:12
Virkelig virkelig lækker ret.. Ikk sidste gang den blir serveret herhjemme..


Mark  -  2010-09-14 17:13:06
Glemte at skrive "hvidløg" på i ingredienser, det gik vist lidt hurtigt... Men det skal i lige før kyllingefonden, ikke for tidligt da det er nemt at brande af. Kyllingen kan laves i ovnen ved 200 grader midt i ovnen i ca 25-30 min. Jeg plejer at brune den på min grillpande, nok mest for synets skyld ;) Håber i fik fat i det hele. Mark.


Mark   -  2010-09-14 12:30:07
Glemte da lige at nævne kyllingen! Jeg syntes man får det bedste resultat ved at varme kyllingen i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 min. Jeg giver altid lige kyllingen en gang på grillpanden før jeg putter den i ovnen. :)