Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Foliedampet ørred

Foliedampet ørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : H. Lundquist

Indsendt :



Ingredienser:
2 store ørredfileter uden ben med skind
2 store tomater skåret i tern
20-25 rå bønner snittet i små dele
 En god kvast finthakket persille
1-1.5 glaschampignon i skiver
1 citron delt i to
 Smør
 Flydende honning
 Salt
 Fiskekrydderi
 
Opskrift:
Ørrefileterne lægges på hver deres stykke stanniol belagt med et lille stykke bagepapir med skindsiden nedad, og krydres med salt og fiskekrydderi.
Tomater, bønner, persille og champignoner blandes og fordeles jævnt over på ørredfileterne.
Der krydres yderligere men smule med salt og fiskekrydderi, og saften fra citronen presses over hver ørredfilet.
4 teskestore smørklumper placeres oven på hver ørredfilet.
En stråle flydende akaciehonning føres hen over hver ørredfilet, hvorefter stanniolen lukkes tæt om ørredfileterne.
Stanniolpakkerne lægges i et ildfast fad, og dampes i en forvarmet ovn ved 200 grader i 50-60 minutter.

skindet let fjernes fra fisken efter den er tilberedt, ved at føre en tynd pailetkniv under hver filet (hvis ikke bagepapiret har fat i skindet).

Tips:

Serveres eventuelt med små kartofler og champignonsauce til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9819 gange,
og udskrevet 183 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu