Kotteletter i fad med mornay sauce
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Sweetypie Indsendt : Red : |
|
|
Tænd din oven på 200 grader så den er klar.
Steg koteletterne så de er gylden brune - og har fået nok. Kan steges med margarine eller tør steges. Når de er færdige ligger man dem i et ild fast fad. Og hælder sin flået tomater over, samt alt mornaysaucen. Kom det i ovnen i 35 min. Kog 3 poser ris. Så det passer med tiden på det i ovnen. |
|
|
Opskriften er vist 12112 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne