Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastaret med kylling og Spinat

Pastaret med kylling og Spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sussi Hansen

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.løg
20 g.solsikkeolie
9.5 dl.letmælk
50 g.margarine
200 g.hønskekød i tern
130 g.rød peber i tern
75 g.bacon i tern
250 g.pasta
450 g.spinat
150 g.revet ost
 Groft salt
 Peber
 Karrypulver
 Muskat
 
 Sauce:
1.6 dl.vand
70 g.hvedemel
25 g.maizena
 


Opskrift:

Kog pastaen og lad den køle lidt af.
Kog kyllingen og skær det i tern. Man kan bruge kylling fra både høne men også kyllingfilet.
Løgtern og bacontern svites i olie.
Mælk og margarine tilsættes.
Vand hvedemel og maizena piskes til jævning og sies evt.
Sovsen jævnes og koges godt igennem.
Høns i tern kogte pastaskruer og rød peber tilsættes.
Retten smages til med salt hvid peber karry og muskat.
Spinaten kommes i bunden af en smurt form pastasovsen hældes over og osten drysses på.
Gratinen sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min til den er gylden.
Retten servers med brød og salat til.

Tips:

Man kan godt udlade løg hvis man ikke kan lide dette. Retten kan godt holde sig i køleskabet i et par dage, men er ikke egnet til at fryse pga spinaten.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8593 gange,
og udskrevet 64 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Taastrup  -  2016-04-17 20:35:26
Var virkelig god, saftig, velsmagende, kan godt anbefales :-)