Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksefilet og kartofler med gedeost

Oksefilet og kartofler med gedeost , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :




Ingredienser:
1 Oksefilet
 salt
 groftkværnet peber
 
2 kg.kartofler
3 laurbær blade
6 peberkorn
1 stort løg
2 fedhvidløg
1 dl.hvidvin
300 g.gedeost
4 spsk.olivenolie
 salt
 hvid peber
 


Opskrift:

Skræl og skær kartoflerne i tern på ca. 1 cm. kog kartoflerne med laubær og peberkorn i 3-4

minutter. Hak løg og hvidløg fint, og sauter det i olivenolie i en stor gryde eller wok. Tilsæt

kartoflerne og hvidvin og lad det simre i et par minutter. skær osten i skiver. hæld halvdele af

kartoflerne i et smurt ildfast fad, fordl osten i et lag, og hæld resten af kartoflerne over.

Kryder fileten med salt og peber, og brun den af på en pande. Læg fileten oven på kartoflerne og lad den stege færdig i ovnen. Tag fileten ud og lad den hvile.

Tips:

Server med en rustik salat f.eks haricots verts salat med sennepsdressing.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8084 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu