Skræl og skær kartoflerne i tern på ca. 1 cm. kog kartoflerne med laubær og peberkorn i 3-4
minutter. Hak løg og hvidløg fint, og sauter det i olivenolie i en stor gryde eller wok. Tilsæt
kartoflerne og hvidvin og lad det simre i et par minutter. skær osten i skiver. hæld halvdele af
kartoflerne i et smurt ildfast fad, fordl osten i et lag, og hæld resten af kartoflerne over.
Kryder fileten med salt og peber, og brun den af på en pande. Læg fileten oven på kartoflerne og lad den stege færdig i ovnen. Tag fileten ud og lad den hvile.
Tips:
Server med en rustik salat f.eks haricots verts salat med sennepsdressing.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8562 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider