Skræl bagekartofler og gulleroden. Skær kartoflener, gulerodden, fenikkel, rød peber, grøn peber og løg i grove stykker. Pil hvidløgne og udsten olivenerne. Skær fetaen ud i store stykker. Bland de klargjorte grøntsager, feta og tomater med olie, salt og peber i et ovnfast fad, og Hæld vinen ved. stil fadet i ovnen på 200 grader.
Når grøntsagerne har været i ovnen i ca. 20 minutter, ridses culotterne på fedtsiden, kryder godt med salt og peber, og brun dem af på en pande.
Læg rosmarinen oven på grøntsagerne, og culotterne oven på rosmarinen. Bag videre på 175 grader, til culotterne er færdige (ca. 1/2 time). Tag culotterne ud og lad dem hvile i ca. 10 minutter.
Server når grøntsagerne er helt møre.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13215 gange, og udskrevet 335 gange.
Kommentarer
John - 2015-02-14 19:21:35 En dejlig ret ,kan klart anbefales.
John sørensen - 2015-02-14 19:18:43 En dejlig ret , kan klart anbefales.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider