Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydret kyllingefad

Krydret kyllingefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kyllingefileter
0.5 pk.kalkunbacon i strimler
1 finthakket løg
2 fedhvidløg
250 g.champignons
2 ds.hakkede tomater
 paprika
 barbeque
 basilikum
 salt
 peber
 evt.andre krydderier
 


Opskrift:

Brun fileterne på en pande, krydr med barbequekrydderi og læg dem i et ildfast fad. Rens champignonerne, del dem i kvarte og svits dem på samme pande. Bacon svitses ligeledes og alt kommes ovenpå fileterne. Svits løg og hvidløg og tilsæt herefter de hakkede tomater og krydderier efter smag. Lad det simre et par minutter og smag til. Hæld saucen over fileterne og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 15-20 min. Serveres med frisk pasta og hjemmebagt grovflutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3612 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tove  -  2010-09-09 13:34:13
bages ved 240 grader i 10 minutter. (ved dobbelt portion bliver der 6 bunde