Krydret kyllingefad

Krydret kyllingefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingefileter
0.5 pk.kalkunbacon i strimler
1 finthakket løg
2 fedhvidløg
250 g.champignons
2 ds.hakkede tomater
 paprika
 barbecue
 basilikum
 salt
 peber
 evt.andre krydderier
 
Opskrift:
Brun fileterne på en pande, krydr med barbecuekrydderi og læg dem i et ildfast fad.

Rens champignonerne, del dem i kvarte og svits dem på samme pande.

Bacon svitses ligeledes og alt kommes ovenpå fileterne.

Svits løg og hvidløg og tilsæt herefter de hakkede tomater og krydderier efter smag. Lad det simre et par minutter og smag til.

Hæld saucen over fileterne og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 15-20 min.

Serveres med frisk pasta og hjemmebagt grov flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 5336 gange,
og udskrevet 99 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-09 13:34:13
bages ved 240 grader i 10 minutter. (ved dobbelt portion bliver der 6 bunde