hønseboullion af 2 tern8 dl. hønseboullion af 2 tern
1
tsk.
kanel1 tsk. kanel
Olie til stegning Olie til stegning
Mælk til jøvning Mælk til jøvning
Salt Salt
Peber Peber
1
tsk.
paprika1 tsk. paprika
Ris eller fuldkornspasta Ris eller fuldkornspasta
Opskrift:
Hak løg og hvidløg og svits det i olien. Kom de optøede kyllingeunderlår i og brun dem godt. dernæst tilsættes salt, peber, kanel og paprika. lad det stege lidt. kom de flåede tomater i og lade det meste af væden koge fra. put de 8 dl hønseboullion i og lad retten koge under låg ca 1 - 1½ time eller indtil kødet er mørt og falder fra hinanden. til sidst jævner man sovsen til den har den ønskede tykkelse.
Kog ris eller fuldkornspasta og server til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10855 gange, og udskrevet 135 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider