Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling i kanel

Kylling i kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingeunderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Celinasmor

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.kyllingeunderlår
1 ds.flåede tomater
3 fedhvidløg
1 stort løg
8 dl.hønseboullion af 2 tern
1 tsk.kanel
 Olie til stegning
 Mælk til jøvning
 Salt
 Peber
1 tsk.paprika
 
 Ris eller fuldkornspasta
 


Opskrift:

Hak løg og hvidløg og svits det i olien. Kom de optøede kyllingeunderlår i og brun dem godt. dernæst tilsættes salt, peber, kanel og paprika. lad det stege lidt. kom de flåede tomater i og lade det meste af væden koge fra. put de 8 dl hønseboullion i og lad retten koge under låg ca 1 - 1½ time eller indtil kødet er mørt og falder fra hinanden. til sidst jævner man sovsen til den har den ønskede tykkelse.

Kog ris eller fuldkornspasta og server til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9371 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu