Kylling i kanel

Kylling i kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Celinasmor

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.kyllingeunderlår
1 ds.flåede tomater
3 fedhvidløg
1 stort løg
8 dl.hønsebouillon af 2 tern
1 tsk.kanel
 Olie til stegning
 Mælk til jøvning
 Salt
 Peber
1 tsk.paprika
 
 Ris eller fuldkornspasta
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg og svits det i olien. Kom de optøede kyllingeunderlår i og brun dem godt. dernæst tilsættes salt, peber, kanel og paprika. lad det stege lidt. kom de flåede tomater i og lade det meste af væden koge fra. put de 8 dl hønseboullion i og lad retten koge under låg ca 1 - 1½ time eller indtil kødet er mørt og falder fra hinanden. til sidst jævner man sovsen til den har den ønskede tykkelse.

Kog ris eller fuldkornspasta og server til.


karakterer:
Opskriften er vist 11341 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu