Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fisk med lynstegte grøntsager og sursød sauce

Fisk med lynstegte grøntsager og sursød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :





Ingredienser:
 Fisk:
400 g.torsk
25 g.hvedemel
1 tsk.chili pulver
 Salt
 peber
 Smagsneutral olie
 
 Sursød sauce:
2 dl.lagereddike
1.5 dl.sukker
0.5 dl.sød chilli sauce
2 tsk.koncentreret tomatpure
4 spsk.fiskesauce
4 spsk.limesaft
1 tsk.fint hakket ingerfærd
 
 Lynstegte grøntsager:
2 spsk.smagsneutral olie
1 spsk.sesam olie
2 forårsløg
1 stor gulerod
1 rød peber
1 grøn peber
8 cherry tomater
8 baby majs
1 håndfuld bønnespirer
2 fedhvidløg
2 cm.frisk ingefærd
1 stængel citrongræs
1 spsk.fiskesauce
1 spsk.østerssauce
 
 Pynt:
1 frisk chili
 Hakket koriander
 


Opskrift:

Bland alle ingredienserne til saucen i en lille gryde, og bring den i kog under omrøring. skru ned for varmen og lad den simre i ca. 30 minutter, til den begynder at få en sirups agtig koncistens (kan evt. Jævnes med 1 tsk marizena rørt ud i 3 tsk koldt vand).

Skær guleroden i tynde stave, forårsløget i tykke skiver, peberne i stave, halver tomaterne og sukkerærterne, og del majsne i tre. Hak hvidløg fint, citrongræs i tynde skiver og ingefæren i tændstiks tynde stave.

Skær fisken ud i stænger på ca 2*2 cm. Bland mel, chili, salt og peber. Vend fiskestykkerne i melblandingen og ryst det overskydende mel af. Varm ca. 1 cm olie på en pande, og steg fisken til paneringen bliver gylden. Læg fisken på fedsugende papir.

Varm olierne til grøntsagerne i en wok. Tilsæt hvidløg, citrongræs og ingefær, og led det stege i 1/2 minut. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen tomat og bønnespirer. Og steg det i 1-1 1/2 minut. Sluk for blusset og vend tomat og bønnespirer i, og lad det stå på eftervarmen i 1 minut.

Anret fisk og grøntsager på et fad, og hæld saucen over. Pynt med tynde skiver af chili og hakket koriander.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7239 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu