Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fisk med lynstegte grøntsager og sursød sauce

Fisk med lynstegte grøntsager og sursød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
 Fisk:
400 g.torsk
25 g.hvedemel
1 tsk.chili pulver
 Salt
 peber
 Smagsneutral olie
 
 Sursød sauce:
2 dl.lagereddike
1.5 dl.sukker
0.5 dl.sød chilli sauce
2 tsk.koncentreret tomatpure
4 spsk.fiskesauce
4 spsk.limesaft
1 tsk.fint hakket ingerfærd
 
 Lynstegte grøntsager:
2 spsk.smagsneutral olie
1 spsk.sesam olie
2 forårsløg
1 stor gulerod
1 rød peber
1 grøn peber
8 cherry tomater
8 baby majs
1 håndfuld bønnespirer
2 fedhvidløg
2 cm.frisk ingefærd
1 stængel citrongræs
1 spsk.fiskesauce
1 spsk.østerssauce
 
 Pynt:
1 frisk chili
 Hakket koriander
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne til saucen i en lille gryde, og bring den i kog under omrøring. skru ned for varmen og lad den simre i ca. 30 minutter, til den begynder at få en sirups agtig koncistens (kan evt. Jævnes med 1 tsk marizena rørt ud i 3 tsk koldt vand).

Skær guleroden i tynde stave, forårsløget i tykke skiver, peberne i stave, halver tomaterne og sukkerærterne, og del majsne i tre. Hak hvidløg fint, citrongræs i tynde skiver og ingefæren i tændstiks tynde stave.

Skær fisken ud i stænger på ca 2*2 cm. Bland mel, chili, salt og peber. Vend fiskestykkerne i melblandingen og ryst det overskydende mel af. Varm ca. 1 cm olie på en pande, og steg fisken til paneringen bliver gylden. Læg fisken på fedsugende papir.

Varm olierne til grøntsagerne i en wok. Tilsæt hvidløg, citrongræs og ingefær, og led det stege i 1/2 minut. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen tomat og bønnespirer. Og steg det i 1-1 1/2 minut. Sluk for blusset og vend tomat og bønnespirer i, og lad det stå på eftervarmen i 1 minut.

Anret fisk og grøntsager på et fad, og hæld saucen over. Pynt med tynde skiver af chili og hakket koriander.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7536 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu