Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekød med svampe bambuskud og orange østerssauce

Oksekød med svampe bambuskud og orange østerssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsbøf

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :




Ingredienser:
 Oksekød:
2 store bøffer af oksetyksteg
 smør
 
 Svampe og bambusskud:
250 g.østershatte
6 cherry tomater
1 lille ds. bambusskud
1 spsk.fiskesauce
2 spsk.soya
1 spsk.smagsneutral olie
1 tsk.sesamolie
 
 Orange østerssauce:
2 appelsiner
1 spsk.mørk moskovado sukker
3 spsk.østerssauce
1 spsk.fiskesauce
1 cm.ingerfær
2 fedhvidløg
 
 Pynt:
 Grofthakket sød basilikum
 


Opskrift:

Steg bøfferne på en varm pandde i lidt smør, og lad dem efterfølgende hvile i sølvpapir.

Pres appelsinerne. Bland alle ingredienser til saucen i en lille gryde og kog den forsigtigt i 3-4 minutter, til den begynder at tykne.
Skær østershattene i mundrette stykker og tomaterne i kvarte. Varm panden op med de to olier, og steg østerhatte og tomater i 2-3 minutter. Skru ned på middel varme og tilsæt bambusskud, fiskesauce og soya, og lad det varme godt igennem.

Skær bøfferne i tynde skiver uden at ødelægge bøffernes form. Kom svampeblandingen på et serveringsfad, derefter lægges bøfferne ovenpå og til sidst hældes saucen over bøfferne. Pynt med grofthakkede basilikumsblade.

Server med Jasminris.


Tips:

Saucen egner sig også glimrende til stegt andebryst.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6510 gange,
og udskrevet 76 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu