Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt svinekød med jordnøddesauce

Stegt svinekød med jordnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :





Ingredienser:
 Svinekød:
4 svinekoteletter
 
 Marinade til svinekød:
8 spsk.smagsneutral olie
2 spsk.soya
1 cm.fintrevet frisk ingefær
1 lille finthakket chili
1 lime (presset)
 
 Satay sauce:
1 ds.kokosmælk
1 dl.grov jordnøddesmør
0.5 løg
1 spsk.sojasauce
1 spsk.fiskesauce
2 tsk.mørk moskovado sukker
2 spsk.sød chilisovs
1-2 tsk.sabmal oalek
10 kafir limeblade
 
 Pynt:
 Ristede saltede cashewnødder
 


Opskrift:

Bland marinaden. Skær fedtkanten af køddet. Kom køddet og marinaden i en pose, pres luften ud af posen og luk. Lad køddet marinere i 12 timer.

Hak løget meget fint, rul limebladene og skær i meget tynde strimler. Bland alle ingredienser i en lille gryde og bring det til kogepunktet under omrøring. Hold saucen varm indtil serveringen.

Steg svinekødet på en grillpande, skær det ud i tynde skiver, uden at ødelægger formen på bøffen, hæld saucen over, og pynt med grofthakkede ristede cashewnødder.

Server med Jasminris.

Tips:

Istedet for svinekød kan der anvendes kylling- eller kalkunbryst.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4263 gange,
og udskrevet 47 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu