Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret kalveculotte

Marineret kalveculotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
1500 g.kalveculotte
 Salt
 Peber
1 tsk.timian
1 tsk.merian eller oregano
1000 g.kartofler i skiver
1 bdt.Persikke, hakket
30 g.smør
3 dl.bouillon
2 fedhvidløg
2-3 spsk.Kinesisk soja
 


Opskrift:

Kom de skivede kartofler i et ovnfast fad og drys salt, peber og persille på. Gnid kalveculotten med krydderier og læg den på kartoflerne. Fordel smørklatter på stegen og hæld bouillon ved. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader C i 40-45 minutter eller til et ovntermometer viser 65 grader C husk at sætte termometeret i den tykkeste del. Lad stegen hvile, før den udskæres i tynde skiver.

Hæld skyen fra fadet og skum den fri for fedt, bland sojasovsen i. Læg kødskiverne tilbage på kartoflerne og hæld bouillon-sojablandingen tilsat hakket hvidløg over kødet og server.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6448 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu