Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kom igen gryde

Kom igen gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : IDC

Indsendt :





Ingredienser:
500-600 g.svinesmåkød
1 håndfuld hele svesker (15-20 stk)
300-400 g.champignon (i skiver)
 salt
1 lille ds. tomatpasta (70 gr.)
1 stor teske paprika
 vand
 evt.sovsekulør
 fedtstof til at brune kødet i
 


Opskrift:

Kødet skæres i tern og brunes i lidt fedtstof i en gryde.Lidt vand kommes ved og kødet koges til det er halvmørt. Derefter tilsættes champignon svesker og krydderier, og det hele koger til det er mørt.Rør ikke for meget da sveskerne så går for meget i stykker.Sovsen jævnes og tilsættes evt. ekstra krydderier. Et par dråber sovsekulør kan tilsættes for at give retten kulør.

Der serveres kogte ris. ekstra paprika og evt. flute til.


Tips:

Tips: Har man ikke friske champignon kan en dåse sagtens bruges og væden kan tilsættes i stedet for vand. En boullionterning kan tilsættes for at give retten mere kraft.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 4824 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu