Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingefad med grøntsager, bacon og pikantost

Kyllingefad med grøntsager, bacon og pikantost , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.  

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : camillastrup

Indsendt :





Ingredienser:
4 Kyllingefileter
10-12 gulerødder
3 porer
3-4 milda cremefine (7 % madlavning)- kan erstattes med almindelig fløde
1 pk.buko pinkantost (evt. light)
8 skriverbacon
 
750 g.frisk pasta
 


Opskrift:

Kyllingefileterne flækkes (ikke helt over). Pikantosten fordeles inde i kyllingefileten og den lukkes med 2 skriver bacon. Dette gøres ved ale 4 kyllingefileter. Derefter lægges de i et ovnfast fad.

Grønsagerne hakkes i skriver og lægges ned i fadet med kyllingen. Derefter hældes cremefinen over.

Skal have 30-45 minutter i forvarmet ovn ved 200 grader.

Kog pastaen efter anvisning på pakken og derefter er retten klar til at bliver serveret.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17607 gange,
og udskrevet 441 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu