Blommekage med kanel
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 59574 gange,
og udskrevet 1401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-09-06 07:39:09 Kan man bruge frosne blommer? anonym - 2015-02-21 20:37:45 Er det virkelig rigtig at der slet ikke skal fedtstof i kagen? Margit - 2010-09-18 18:55:55 Kagen har en god konsistens og smag og er nem at lave. Jeg skar blommerne i kvarte (viktoriablommer). Ovenpå abrikosmarmeladen dryssede jeg ristede mandelflager og flormelis, istedet for pinjekerner. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne