Bradepandekage med kanel og blommer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Blommer, friske udstenede
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1.5 dl. Abrikosmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 spsk. Ristede pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 13308 (3168 kcal)
KJ pr. Pers. 1109 (264 kcal)
Vægt ialt 1430 gram
Vægt pr. Pers. 119 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 930 KJ (221 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 42.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)