Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Bradepandekage med kanel og blommer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Blommer, friske udstenede
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1.5 dl. Abrikosmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 spsk. Ristede pinjekerner
   
Energi:
KJ total 11891 (2831 kcal)
KJ pr. Pers. 990 (235 kcal)
Vægt ialt 1382 gram
Vægt pr. Pers. 115 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 860 KJ (204 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 43.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)