Muqueca

Muqueca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : butterbeans

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 løg fintskåret
2 fedhvidløg fintsåret
1 grøn peberfrugt i terninger
2 buketter persille
4 dl.flåede tomater i tern
4 dl.Kokosmælk helst fra thailand
1 tsk.engelsk sovs
1 tsk.salt
1 dryssød paprika
1 lille stærk peberfrugt (ikke chilli) eller cayennepeber
1 dryskanel
 
Opskrift:
retten skal laves 24 timer før man skal spise. bruger man fisk/rejer skal disse først i næste dag og simre med i de sidste 15 min under opvarmning.
kom lidt olie i en gryde - svits først løg så peberfrugt så kokosmælk tomat - derefter krydderier -- bruges kylling eller mørbrad skal dette også i gryden. næste dag varmes op og simre ca 15 til 20 min. der smages til med chili olie.

fisken skal være en hvidfisk som filet eller bøffer, den må ikke smulder ved kogning. rejerne må ikke være for små gerne store eller mellemstore.
der skal bruges 400gr fisk og 200 gr rejer. serveres med løse ris.
Denne ret er beregnet til 4 pers der spiser til der ikke er mere eller 6 pers. som opføre sig dannet.

alt småsimre i ca 30 min.


Tips:

den kan laves med fisk-rejer kylling eller kun grøntsager fisk med rejer er den mest populære måde at lave den på


karakterer:
Opskriften er vist 3932 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu