Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Muqueca

Muqueca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers / 6 pers Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : butterbeans

Indsendt :





Ingredienser:
1 løg fintskåret
2 fedhvidløg fintsåret
1 grøn peberfrugt i terninger
2 buketter persille
4 dl.flåede tomater i tern
4 dl.kokusmælk helst fra thailand
1 tsk.engelsk sovs
1 tsk.salt
1 dryssød paprika
1 lille stærk peberfrugt (ikke chilli) eller cayennepeber
1 dryskanel
 


Opskrift:

retten skal laves 24 timer før man skal spise. bruger man fisk/rejer skal disse først i næste dag og simre med i de sidste 15 min under opvarmning.
kom lidt olie i en gryde - svits først løg så peberfrugt så kokusmælk tomat - derefter krydrerier-- bruges kylling eller mørbrad skal dette også i gryden. næste dag varmes op og simre ca 15 til 20 min. der smages til med chilli olie.

fisken skal være en hvidfisk som fillet eller bøffer, den må ikke smulder ved kogning. rejerne må ikke være for små gerne store eller mellemstore.
der skal bruges 400gr fisk og 200 gr rejer. sreveres med løse ris.
Denne ret er beregnet til 4 pers der spiser til der ikke er mere eller 6 pers. som opføre sig dannet.

alt småsimre i ca 30 min.


Tips:

den kan laves med fisk-rejer kylling eller kun grøntsager fisk med rejer er den mest populære måde at lave den på




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3134 gange,
og udskrevet 41 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu