Madsensfad

Madsensfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : DitteMadsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.koteletter
1 pk.bacontern
1 pk.cocktailpølser
1 stort løg
2 fedhvidløg
250 g.gulerødder
400 g.champignon
1 ds.mini majs
1 rød peberfrugt
3 tsk.tomatpure
2.5 dl.fløde
5 dl.vand
 Maizena jævner
 becel til stegning
 
 salt
 peber
 paprika
 
2 poserkogerris
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 grader.

Hak løg og det ene fed hvidløg, og steg det i en gryde med Becel. Champignon vaskes og skæres i kvarte og kommes i grøden. Gulerødderne skrælles og peberfrugt vaskes sammen med mini majs og hakkes i små stykker, og kommes i gryden. Tilsæt fløde, tomatpure, paprika, salt, peber og vand og lad det små koge i 12 min, mens du tilsætter maizena for at jævne sovsen.

Tag det andet hvidløg og hak det i små stykker, steg det i Becel i et minut. Kom salt, peber og paprika på korteletterne og lad dem stege 2 et halvt minut på hver side. Steg herefter bacon og pølser i 4 min, herefter kommes bacon og pølser op i sovsen.

Tag et smurt fad, og læg korteletterne i, efterfølgende helles sovsen ud over.
færdiglaves i ovnen 20 min ved 175 grader.

Ris koges mens korteletterne er i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 5638 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-23 14:16:48
Dejlig opskrift.. Hvis man er til lidt usund mad ;)

  -   2011-12-30 09:43:03
Lidt for fed måske ...