Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Madsensfad

Madsensfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : DitteMadsen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.korteletter
1 pk.bacontern
1 pk.coktailpølser
1 stort løg
2 fedhvidløg
250 g.gulerød
400 g.champingnong
1 ds.mini majs
1 rød peberfrugt
3 tsk.tomatpure
2.5 dl.fløde
5 dl.vand
 marizena jævner
 becel til stegning
 
 salt
 peber
 pabrika
 
2 poserkogerris
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 175 grader.

Hak løg og det ene fed hvidløg, og steg det i en gryde med becel. Campingnong vaskes og skæres i kvarte og kommes i grøden. Gulerrøderne skrælles og peberfrugt vaskes sammen med mini majs og hakkes i små stykker, og kommes i gryden. Tilsæt fløde, tomatpure, paprika, salt, peber og vand og lad det små koge i 12 min, mens du tilsætter marizena for at jævne sovsen.

Tag det andet hvisløg og hak det i små stykker, steg det i becel i et minut. Kom salt, peber og paprika på korteletterne og lad dem stege 2 et halvt minut på hver side. Steg herefter bacon og pølser i 4 min, herefter kommes bacon og pølser op i sovsen.

Tag et smurt fad, og læg korteletterne i, efterfølgende helles sovsen ud over.
færdiglaves i ovnen 20 min ved 175 grader.

Ris koges mens korteletterne er i ovnen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4154 gange,
og udskrevet 60 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Camilla  -  2012-08-23 14:16:48
Dejlig opskrift.. Hvis man er til lidt usund mad ;)


Ditte  -  2011-12-30 09:43:03
Lidt for fed måske ...