Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Alt godt fra havet II

Alt godt fra havet II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Malene

Indsendt :


Alt godt fra havet II, billede 4 Alt godt fra havet II, billede 1 Alt godt fra havet II, billede 2 Alt godt fra havet II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Torskefilet uden skind
300 gram Tunsteak
300 gram Torskerogn, frisk
   
400 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
150 gram Rejer uden skal, kogte
Stenbiderrogn rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
1 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
   
Franskbrød
   


Opskrift:

Rognen koges i 40 - 45 min., afhængig af størrelsen. Torskefilet og tunsteaks koges ca. 8 minutter.

Rør mayonnaise med salt, peber og citronsaft.

Fordel den kogte torsk i bunden af et fad. Fordel mayonnaise i et jævnt lag henover torsken.

Skær torskerognen i små stykker og spred den udover og fordel enenu et lag mayonnaise over.

Derefter sprede også tunen ud over og igen mayonnaise.

Pyntes med rejer, stenbiderrogn, tomatspringer, salat, dild og citron.

Serveres med Frisk bagt franskbrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 55120 gange,
og udskrevet 478 gange.


Energi:
KJ total 17254 (4108 kcal)
KJ pr. Pers. 2875 (684 kcal)
Vægt ialt 1750 gram
Vægt pr. Pers. 291 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 985 KJ (234 kcal)
Protein 15.5 gram
Fedt 19.3 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu