Alt godt fra havet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
500 gram Torskefilet uden skind
300 gram Tunsteak
300 gram Torskerogn, frisk
   
400 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
150 gram Rejer uden skal, kogte
Stenbiderrogn, rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
   
Franskbrød 1 skive franskbrød vejer ca. 30 gram.
   
Energi:
KJ total 17254 (4108 kcal)
KJ pr. Pers. 2875 (684 kcal)
Vægt ialt 1750 gram
Vægt pr. Pers. 291 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 985 KJ (234 kcal)
Protein 15.5 gram
Fedt 19.3 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)