Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunbryst med spinat og flødeost

Kalkunbryst med spinat og flødeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Marianne

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
125 g.pikant ost
1 pakkeskiveskåret bacon
3-4 dl.fløde
1 bdt.forårsløg
250 g.hakket spinat i kugler (frost)
 salt
 peber
 smør til stegning
 


Opskrift:

Optø spinatkuglerne ved stuetemperatur i et ovnfast fad. Skær forårsløgene i skiver og drys over spinaten. krydder med salt og peber og hæld fløde over. Tænd ovnen på 200 grader.Brun alle sider af kalkunbrystet på en stegepande. Tag kalkunbrystet af panden og læg det på et skærebræt. Snit ca. 3 lange dybe lommer på langs af kalkunbrystet. Fyld lommerne med pikant ost. Læg baconskiverne omkring kalkunbrystet så pikant-oste-lommerne bliver dækket. Læg kalkunbrystet i det ovnfastefad med spinat. Steg i ovnen i ca. 45-60 minutter.

Tips:

Servéres med hvide kartofler eller kartoffelfad med porre og gulerødder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9802 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lea  -  2010-12-16 07:19:08
Super lækker opskrift!