Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskefileter i urtesovs

Fiskefileter i urtesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 PErs.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.fiskefileter rødspætte, skrubbe eller ising
 
300 g.groftreven selleri
300 g.groftreven gulerødder
300 g.porrer
2 tsk.margarine.
3 dl.tør hvidvin eller fiskebouillon
1 bdt.Hakket persille
 salt
 peber
 


Opskrift:

Fordel fiskefileter rødspætte, skrubbe eller ising i et smurt ovnfast fad. Svits groftreven selleri, groftreven gulerødder og porrer skåret i tynde ringe i margarine. Hæld tør hvidvin eller fiskebouillon ved og lad grøntsagerne simre ca. 5 minutter. Tilsæt Hakket persille og smag til med salt og peber.

Hæld urtesovsen over fiskefileterne. Stil retten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C i ca. 20 minutter.

Server retten med kartofler eller løse ris og salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2858 gange,
og udskrevet 38 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sahana  -  2010-08-21 16:00:21
alså amela jeg er din en ven og du er 11 men ok den er hemmel