fiskefileter rødspætte, skrubbe eller ising600 g. fiskefileter rødspætte, skrubbe eller ising
300
g.
groftreven selleri300 g. groftreven selleri
300
g.
groftreven gulerødder300 g. groftreven gulerødder
300
g.
porrer300 g. porrer
2
tsk.
margarine.2 tsk. margarine.
3
dl.
tør hvidvin eller fiskebouillon3 dl. tør hvidvin eller fiskebouillon
1
bdt.
Hakket persille 1 bdt. Hakket persille
salt salt
peber peber
Opskrift:
Fordel fiskefileter rødspætte, skrubbe eller ising i et smurt ovnfast fad.
Svits groftreven selleri, groftreven gulerødder og porrer skåret i tynde ringe i margarine.
Hæld tør hvidvin eller fiskebouillon ved og lad grøntsagerne simre ca. 5 minutter.
Tilsæt Hakket persille og smag til med salt og peber.
Hæld urtesovsen over fiskefileterne.
Stil retten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C i ca. 20 minutter.
Server retten med kartofler eller løse ris og salat.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3432 gange, og udskrevet 68 gange.
Kommentarer
sahana - 2010-08-21 16:00:21 alså amela jeg er din en ven og du er 11 men ok den er hemmel
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider