Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Smørfisk med kartofler og grøntsager

Smørfisk med kartofler og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Smørfisk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.smørfisk
500 g.babykarotter
500 g.rosenkål
50 g.persillesmør
1000 g.spisekartofler
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kartoflerne skrælles eller skrubbes og koges i letsaltet vand i 15-20 minutter.
Rosenkål og gulerødder koges i letsaltet vand sammen med 25 gr. persillesmør.
Når vandet koger, skal det ned på laveste blus i 10 minutter, så at blomkålene ikke bliver smattede.
Smørfisken steges på en hed tør pande.
Fisken er så fed, så at den ikke brænder fast, og den er meget saftig, selv om den steges ved god varme i ca. 4-5 minutter på hver side.
Når vandet er hældt fra kartoflerne, tilsættes den anden halvdel af persillesmørret, og når det er smeltet og vendt rundt, kan de serveres.
Fisken saltes og pebres lige inden servering.

Tips:

Serveres sammen med en god hvidvin, som skal passe til den fede fisk. Gulerødderne bliver efter min mening perfekt bløde på de 10 minutter, men hvis man ønsker mere bid i dem, må man koge dem separat, og så f.eks. kun give dem 5-7 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4808 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu