stor kylling 1200-1500 g.1 stor kylling 1200-1500 g.
1
spsk.
Smør1 spsk. Smør
75
g.
bacon i små terninger75 g. bacon i små terninger
250
g.
skalotteløg250 g. skalotteløg
2-3
gulerødder i skiver eller terninger2-3 gulerødder i skiver eller terninger
750
g.
skrællede kartofler i store terninger750 g. skrællede kartofler i store terninger
Et par stilke timian Et par stilke timian
2
laurbærblade2 laurbærblade
2
dl.
hvidvin2 dl. hvidvin
2
dl.
bouillon2 dl. bouillon
Salt Salt
Peber Peber
200
g.
blandede svampe, delte200 g. blandede svampe, delte
3-4
spsk.
hakket persille3-4 spsk. hakket persille
Opskrift:
Del kyllingen i portionsstykker.
Smelt smørret gyldent og rist baconstykkerne lysebrune.
Brun herefter kyllingestykkerne.
Tag dem op af gryden og svits løgene.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt gulerødder og kartofler.
Hæld vinen ved, lad det koge ind nogle minutter, og hæld så bouillonen i.
Tilsæt timian laurbærblade og krydr retten med salt og peber.
Lad retten småkoge under låg i 45-50 minutter.
Rist imens svampene i 1 spsk. Smør og kom dem i retten til sidst.
Smag retten til og drys den med hakket persille.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2981 gange, og udskrevet 39 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider