Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvefrikandeau

Kalvefrikandeau , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 lange eller 6 mindre skiver kalveinderlår
2 skiver røget spæk i terninger
 smør
2 dl.mælk
2 dl.kaffefløde
2 dl.piskefløde
 kulør
3 spsk.ribsgelé eller 2 spsk syltede tyttebær
 
Opskrift:
De røgede spækterninger steges i lidt smør med kødskiverne. Derefter tilsættes mælk, kaffefløde, kulør, salt og gelé, og kødet steges i ca 1 time, til det er mørt.

Piskefløde, tyttebær eller gelé tilsættes, og sovsen smages til.

Hertil serveres kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5761 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bjarne  -  2012-01-09 18:54:15
Hej Per. mange tak for opskriften det var lige den vi manglede, den er som min mor lavede den.så tusind tak. mvh. Bjarne

  -  2010-09-17 14:07:07
Dejlig enkel :-)