Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mælkesnitter 02

Mælkesnitter 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 10 Stk.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 60 minutter

Fryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Ranbow

Indsendt :





Ingredienser:
  Dej:
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Creme:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Margarinen og sukker røres blødt. Æggene røres i ét ad gangen. Kakao-, bagepulver, hvedemel og mælk blandes i dejen.

Dejen hældes i en bradepande (30 gange 40 cm stor) beklædt med bagepapir og fordeles ud med en dejskraber. Kagen bages i knapt 10 minutter i en 225 grader varm ovn.

Vend kagen ud på sukkerdrysset papir og lad den afkøle. Kagen skæres i to lige store dele. Den ene halvdel smøres med creme og den anden del lægges derefter ovenpå.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (100 stemmer)

Opskriften er vist 74279 gange,
og udskrevet 331 gange.


Energi:
KJ total 12960 (3085 kcal)
KJ pr. Stk. 1296 (308 kcal)
Vægt ialt 980 gram
Vægt pr. Stk. 98 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1322 KJ (314 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 19.8 gram
Kulhydrat 28.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-11-18 12:40:17
Jeg synes, den er frisk og lækker.


liv  -  2018-10-30 14:38:47
Hver gang jeg skal bage så veljer jeg altid alletiders kogebog


  -  2016-02-18 13:15:27
cremen er dårlig, citronen skærer for meget igennem...


  -  2015-01-16 16:11:45
Jeg har brugt Mascarpone, som er en mild og cremet friskost. Jeg brugte den i stedet for flødeosten, da jeg læste på mange andre sider, at den er bedst til mælkesnitter :) Nogle foreslår også 2 spsk honning i stedet for citron, da der er honning i de oprindelige mælkesnitter :)


  -  2014-12-06 22:23:25
Synes godt nok at dejen blev alt for lys selvom jeg satte endnu mere kakao i end opskriften sagde, og så er der slet ikke nok flødeost til dejen, og det smager overhovedet ikke som mælkesnitte...


  -  2012-10-25 19:58:12
Cremen smager da overhovedet ikke af cremen i en mælkesnitte... Spild af flødeost...