Mælkesnitter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 10 Stk.
Ingredienser:
  Dej:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Creme:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 16316 (3884 kcal)
KJ pr. Stk. 1631 (388 kcal)
Vægt ialt 1178 gram
Vægt pr. Stk. 117 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1385 KJ (329 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 21.7 gram
Kulhydrat 29.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)