Mælkesnitter

Mælkesnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 10 Stk.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 60 minutter

Fryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Ranbow

Indsendt :      Red :
Mælkesnitter, billede 4 Mælkesnitter, billede 1 Mælkesnitter, billede 2 Mælkesnitter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Creme:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Smør og sukker røres blødt. Æggene røres i et ad gangen. Kakao, bagepulver, hvedemel og mælk blandes i dejen.

Dejen hældes i en bradepande eller en bageplade med høj kant beklædt (30 gange 40 cm stor) med bagepapir og fordeles ud med en dejskraber. Kagen bages på midterste rille ca. 9 minutter i en 225 grader alm. ovn.

Vend kagen ud på sukkerdrysset papir og lad den afkøle.

Creme:
Flødeost røres med, citronsaft flormelis og vaniljesukker. Piskefløden piskes til skum og vendes i cremen lige inden den smøres på bunden.

Kagen skæres i to lige store dele. Den ene halvdel smøres med creme og den anden del lægges derefter ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 87205 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (101 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16316 (3884 kcal)
KJ pr. Stk. 1631 (388 kcal)
Vægt ialt 1178 gram
Vægt pr. Stk. 117 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1385 KJ (329 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 21.7 gram
Kulhydrat 29.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-11-18 12:40:17
Jeg synes, den er frisk og lækker.

  -   2018-10-30 14:38:47
Hver gang jeg skal bage så veljer jeg altid alletiders kogebog

  -   2016-02-18 13:15:27
cremen er dårlig, citronen skærer for meget igennem...

  -   2015-01-16 16:11:45
Jeg har brugt Mascarpone, som er en mild og cremet friskost. Jeg brugte den i stedet for flødeosten, da jeg læste på mange andre sider, at den er bedst til mælkesnitter :) Nogle foreslår også 2 spsk honning i stedet for citron, da der er honning i de oprindelige mælkesnitter :)

  -   2014-12-06 22:23:25
Synes godt nok at dejen blev alt for lys selvom jeg satte endnu mere kakao i end opskriften sagde, og så er der slet ikke nok flødeost til dejen, og det smager overhovedet ikke som mælkesnitte...