Fiskegryde med rejer

Fiskegryde med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
750 g.fiskefiletter
4 dl.vand
1 tsk.salt
3 spsk.Smør
3 spsk.Hvedemel
2 dl.kogelage
1 dl.aspargesvæde
1 dl.piskefløde
250 g.henkogte asparges
200 g.pillede rejer
 Salt
 Peber
1 bdt.Dild, klippet
 
Opskrift:
Flæk evt. fileterne hvis de er meget brede. Rul dem sammen fra halen og sæt rullerne side om side i en gryde. Hæld vand eller halvt vand halvt hvidvin ved og tilsæt salt. Damp dem under låg. 4-5 minutter.

Smelt smørret i en anden gryde og rør det sammen med melet. Spæd med kogelage samt aspargesvæde. Tilsæt fløden og lad det koge ind nogle min.

Kom fiskeruller, asparges og rejer i gryden og varm det hele i sovsen. Smag til og pynt med friske dildkviste før servering.


karakterer:
Opskriften er vist 3414 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu