Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Almindelig ovnstegt kylling i stegepose

Almindelig ovnstegt kylling i stegepose, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Almindelig ovnstegt kylling i stegepose, billede 4 Almindelig ovnstegt kylling i stegepose, billede 1 Almindelig ovnstegt kylling i stegepose, billede 2 Almindelig ovnstegt kylling i stegepose, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Kyllingen rengøres og duppes tør med et stykke køkkenrulle. Gnid med salt ind- udvendig.

Kyllingen kan fyldes med frisk persille eller timian.

Kyllingen lægges i en stegepose som lukkes med vedlagte clips. Klip et hjørne af posen så dampen kan slippe ud.

Sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca 75 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 124690 gange,
og udskrevet 857 gange.


Energi:
KJ total 4996 (1189 kcal)
KJ pr. Pers. 2498 (594 kcal)
Vægt ialt 1200 gram
Vægt pr. Pers. 600 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 416 KJ (99 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Klaus  -  2018-10-10 17:07:07
Fin opskrift på selve kyllingen. Men der mangler altså et forslag til tilbehør. Om det er ris, grønsager, pasta eller noget 4. samt en evt. sovs. Det er mindre vigtigt, men det gør en opskrift mere anvendelig. Der er jo ingen som siger man skal lave tilbehøret, men det er rart at få muligheden.