Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vandbakkelser (grundopskrift)

Vandbakkelser (grundopskrift), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke frysegenet

Indsendt af : TatianaA

Indsendt :





Ingredienser:
85 g.smør
2 dl.vand
100 g.hvedemel
2 store æg
 


Opskrift:

Kom smør og vand i en gryde og bring det i kog. Skru ned til lille blus og hæld melet i, mens du rører energisk, til dejen slipper ske og gryde.
Tag straks gryden væk fra varmen og hæld dejen til afkøling i en skål.
Når den er lunken, pisker du æggene sammen, tilsæt dem lidt efeter lidt, mens du fortsætter med at røre kraftigt, til dejen er så lind, at den kan sprøjtes ud, men stadig så fast, at den holder faconen. Vær forsigtig med at tilsætte den sidste del af æggene; det er ikk sikkert, at det hele skal i.

Læg bagepapiret på en plade og sprøjt dejen ud til runde eller aflange kager eller sæt den på i klatter ved hjælp af to skeer. Bag dem på miderste eller nederste rille i en 200 grader varm ovn (varmluft 175 grader) i ca. 20 min.
Luk ikke ovndøren op det første kvarter!
Det pludselige fald i temperaturen vil få vandbakkelserne til at falde sammen, og så er de uspiselige.

Når de er færdigbagte og føltes lette og luftige, tager du dem ud og køler dem på en bagerist.

Tips:

Som fyld kan bruges flødecreme. Pynt evt. med chokoladeglasur, mandler og flødeskum.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9397 gange,
og udskrevet 318 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sus juncker  -  2011-02-26 13:46:32
hejsa en rigtig god opskrift, kun ros